Hidroinpex, гидромоторы, hydromotor

hydromotors


Laboratorul de încercări SA "Hidroinpex"


Laboratorul de încercări S.A. «Hidroinpex», este un laborator staționar care oferă servicii pentru testarea (încercarea) motoarelor hidraulice, şi este unul dintre cele mai importante mecanisme care să asigure încrederea consumatorilor în calitatea și competența lucrărilor noastre.

Disponibilitatea de acreditare este recunoașterea capacităţii unui laborator de a satisface cerințele clienților în domeniul testării (încercării), de măsurare sau de cercetare, precum și competența tehnică în efectuarea de teste (încercări) și măsurări diferitor tipuri de motoare hidraulice.

Laboratorul nostru este acreditat conform standardului SM SR EN ISO / CEI 17025: 2006 de către Centrul Național de Acreditare din Moldova (MOLDAC) din anul 2003, cu certificatul №: Li-082.

Procesul de supraveghere ai laboratorului care îl efectuează Centrul Naţional de Acreditare din Republicia Moldova (MOLDAC), participarea cu regularitate la comparații interlaboratoare, cunoștințele și experiența personalului, și datorită capacității ridicate de măsurare realizate cu mijloacele de măsurare etalonate de înaltă precizie, garantăm servicii de calitatea înaltă ai lucrărilor noastre (Produselor noastre).

În domeniul de acreditare, laboratorul de încercări oferă servicii de încercări conform: GOST 20719-83

www.acreditare.md

 

 

 

Versiune pentru tipar