Hidroinpex, гидромоторы, hydromotor

hydromotors


About SA "Hidroinpex"


Иллюстрация

Soroca Plant SA "Hidroinpex" a fost creat în 1974 ca o instalație pilot mecanizare și automatizare de inginerie pentru Ministerul de animale și furaje de producție.

Acesta este situat în orașul Soroca, orașul importanță națională, situat în partea de nord a Republicii Moldova, pe malul râului Nistru și este specializată în fabricarea motoare hidraulice si panouri electrice.

Compania produce, de asemenea, piese de schimb pentru utilaje agricole și o gamă largă de produse consumul de plastic și metal.

SA "Hidroinpex" conduce în mod constant experimente pe producția de diferite mașini hidraulice, și are capacitatea de a produce motoare în funcție de cerințele clientului.

Compania noastra a stabilit în piețele din Rusia, Belarus, Ucraina, România ca un partener serios furnizarea de serie hidraulice HPR-F-M.

În prezent, producția a lansat de emiterea de noi motoare seria unificate -. PGR-F și GE-F, în designul lor nu au analogii în lume

Producția de fabricație rafturi pliante de diferite modificări, precum și dulapuri metalice (seifuri, panouri zlektro, dulapuri și alte uz casnic.).

Compania menține contacte strânse cu dezvoltatorii ale principalelor produse.

locație convenabilă pe malul întreprinderilor din zona Nistrului de recreere cu facilități excelente pentru relaxare permite relaxa și de a îmbunătăți sănătatea dumneavoastră.

 

Versiune pentru tipar